SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazallini

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Magazin » Burcu Güneş’ten Akalın’a Tarihi Ayar!

Burcu Güneş’ten Akalın’a Tarihi Ayar!

Yayınlanma:
Burcu Güneş’ten Akalın’a Tarihi Ayar!

Magazinde “altın vuruş”: Burcu Güneş, katıldığı bir davette Demet Akalın’ı hedef alarak, “Emek ve kalite açısından fersah fersah uzağız, onu rakibim olarak görmüyorum” dedi. Bu sert çıkışa ilk tepki Akalın’dan değil, Ece Seçkin’den geldi: “Kendi yolunda gitmek, bir hemcinsini bu kadar aşağılamayı gerektirmez!”

Yıllardır süregelen “sanat müziği eğitimi” ile “popüler hit fabrikası” arasındaki çekişme, Burcu Güneş’in zehir zemberek sözleriyle yeniden alevlendi. Güneş, Akalın’ın müziğini ve sektördeki yerini “kalite” üzerinden eleştirirken; genç kuşağın temsilcilerinden Ece Seçkin’in bu tartışmaya dahil olması, olayı kişisel bir kavgadan kadın dayanışması ve sektör etiği tartışmasına dönüştürdü.

BURCU GÜNEŞ’İN OLAY YARATAN AÇIKLAMALARI

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Burcu Güneş, Demet Akalın ile arasındaki farkı keskin sözlerle çizdi:

  • “Kalite Farkı”: “Onu ne sanat olarak kendime yakın görüyorum ne de emek olarak. Onu ne duruş ne de kalite olarak kendime yakın görüyorum.”
  • “Rakibim Değil”: “Onu kendi yolumda benimle rakip olabilecek herhangi bir seviyede görmüyorum ne sanat ne de şarkıcılık konusunda. Sizler de bunu çok iyi biliyorsunuz.”

ECE SEÇKİN’DEN BURCU GÜNEŞ’E “RELAX GİRL” ÇIKIŞI

Bu açıklamalara sessiz kalmayan Ece Seçkin, sosyal medya üzerinden Burcu Güneş’in hem tavrını hem de üslubunu eleştirdi:

  • “Ayıp”: “Ne kadar ayıp, hemcinsin olan başarılı bir kadını aşağılamaya çalışmak. Sanırım bu kafayı hiçbir zaman anlamayacağım.”
  • Muhabir Polemiği: Güneş’in muhabirlere olan sert tavrına da değinen Seçkin, “İnsanlar işini yapıyor. Relax girl, take it easy (Rahatla kızım, sakin ol)” ifadelerini kullandı.

Editör: Dilara Keskin

İlgili Haberler